Η διαδικασία εγγραφής μέλους σε 5 βήματα

  1. Αφού διαβάσεις το καταστατικό που θα βρεις εδώ, συμπληρώνεις την αίτηση εγγραφής μέλους και την υπογράφεις. Κατεβάστε την αίτηση εδώ
  2. Καταθέτεις το ποσό των 100 ευρώ στον παρακάτω ΙΒΑΝ, για να πάρεις την υποχρεωτική μερίδα μέλους. (Μπορείς να πάρεις και περισσότερες μερίδες αν το επιθυμείς).
  3. Σκανάρεις ή φωτογραφίζεις την παραπάνω αίτηση και την στέλνεις στο email: info@minoanenergy.gr
  4. Με τον ίδιο τρόπο μας στέλνεις αντίγραφο του λογαριασμού ή των λογαριασμών σου ρεύματος, στους οποίους θέλεις να γίνει ο συμψηφισμός.
  5. Με τον ίδιο τρόπο, αν θέλεις, μας στέλνεις το συμπληρωμένο το έντυπο, «δεξιότητες μέλους». Αυτό το τελευταίο είναι εντελώς προαιρετικό. Κατεβάστε το έντυπο δεξιοτήτων εδώ

Μετά την παραπάνω διαδικασία, είσαι πλήρες και ισότιμο μέλος της Μινώα Ενεργειακή και έχεις όλα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του μέλους. Έχεις το δικαίωμα του λόγου, του ελέγχου, του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, να συμμετέχεις σε όλες τις διαδικασίες, να λαμβάνεις συνεχή ενημέρωση κλπ.

* ** Αν δεν θέλεις συμψηφισμό, αλλά να επενδύσεις σε έργο πώλησης ενέργειας για να εξασφαλίσεις ένα ικανοποιητικό ετήσιο εισόδημα, παρακαλούμε να το δηλώσεις στην ίδια ως άνω αίτηση,  για να παίρνεις την αντίστοιχη ενημέρωση. Στην περίπτωση αυτή παραλείπεις το βήμα (4).

Η κατάθεσή σας στο IBAN GR2908700190000300003118286  ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ  ΤΡΑΠΕΖΑ

γράφοντας πάντα το όνομά σας και τον αριθμό παροχής ρεύματος.

elΕλληνικά