News

Ολοκληρώθηκε η διασύνδεση του πρώτου έργου της Μινώα Αροάνια!

Ολοκληρώθηκε η διασύνδεση του πρώτου έργου της Μινώα Αροάνια!
Περισσότερα από 200 μέλη μας έχουν πλέον τη δική τους ενέργεια για τα επόμενα 25 χρόνια!

Στις 19 Ιουλίου 2024, ο ΔΕΔΔΗΕ ολοκλήρωσε τη διασύνδεση του πρώτου έργου μας στη Δυτική Ελλάδα, και έτσι περισσότερα από 200 νοικοκυριά και μικρές επιχειρήσεις θα έχουν τη δική τους δωρεάν ενέργεια για τα επόμενα 25 χρόνια.

Θερμά ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας που ωφελουνται από την λειτουργία αυτού του έργου, για την συνεργασία και την εμπιστοσύνη με την οποία τιμούν την Κοινότητά μας

Ευχαριστούμε θερμά επίσης, το μέλος μας και κατασκευαστή του έργου, ηλεκτρολόγο μηχανικό κ. Γεώργιο Ξενάκη, για την επιμελημένη και άρτια κατασκευή του.

Όλοι εμείς, τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων όλων των ενεργειακών κοινοτήτων του ομίλου, ΜΙΝΩΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, εκφράζουμε τη μεγάλη χαρά και ικανοποίηση μας, για το αίσιο τέλος της παραπάνω μεγάλης προσπάθειας, που όλοι μαζί φέραμε σε πέρας.

Καλούμε επίσης, όλους όσους πιστεύουν, ότι με συνεργασία και συστράτευση των απλών πολιτών, μπορούμε να αξιοποιήσουμε το φυσικό πλούτο της χώρας μας με τρόπο δίκαιο, Δημοκρατικό και χωρίς αποκλεισμούς, στηρίζοντας παράλληλα την τοπική και περιφερειακή ανάπτυξης, να εγγραφούν, ώστε να συμμετέχουν στα επόμενα εργα μας που έχουν ήδη δρομολογηθεί!

Σας περιμένουμε όλους με μεγάλη χαρά και αγάπη!

en_GBEnglish (UK)