News

Στην τελική ευθεία η ολοκλήρωση του πρώτου έργου της Μινώα Αροάνια

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η ολοκλήρωση του πρώτου έργου της Μινώα Αροάνια, καθώς οι εργασίες εγκατάστασης του δικτύου ολοκληρώθηκαν. Το εν λόγω έργο είναι το τρίτο συνολικά της μητρικής κοινότητας “Μινώα Ενεργειακής” μετά την προσαρμογή που κάναμε στο νέο νομοθετικό πλαίσιο.

Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται η διασύνδεση με τον ΔΕΔΔΗΕ ώστε τα μέλη που συμμετέχουν σε αυτό να απαλλαγούν από τις δαπάνες ενέργειας για τα επόμενα 25 χρόνια!

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη για την συνδρομή, την κατανόηση και την εμπιστοσύνη τους.

Τώρα, οι προσπάθειες συγκεντρώνονται στην προετοιμασία και ολοκλήρωση του τέταρτου και πέμπτου έργου μας, στα οποία υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής λίγων μελών ακόμη!

Για την Κοινότητά μας είναι πολύ σημαντικό, οι ίδιοι οι πολίτες να είναι οι ιδιοκτήτες των έργων της ενέργειας που καταναλώνουν στα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους. Μάλιστα αυτό είναι κάτι που αναγνωρίζεται και από την Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία, χρηματοδοτώντας έργα όπως το Life Local Ownership Of Power (#LifeLOOP), ενισχύει τις συνεργασίες πολιτών και φορέων τοπικής αυτοδιοίκησης, για το σκοπό αυτό.

en_GBEnglish (UK)