Εκδηλώσεις

Εκδήλωση στο κτήριο της Περιφέρειας Κρήτης με αφορμή την ηλεκτροδότησή του από το πρώτο έργο συμψηφισμού της Μινώα Ενεργειακή

Αγαπητά μέλη, φίλοι και συνεργάτες,

Είναι μεγάλη και ανυπόκριτη η χαρά μας για την επιτυχημένη σύνδεση του πρώτου έργου μας, του Φ/Β πάρκου των 405kw, στο ηλεκτρικό δίκτυο, με αποτέλεσμα τα μέλη μας που συμμετέχουν σε αυτό, να παίρνουν δωρεάν ρεύμα από τον Ήλιο της Κρήτης, κάτι που θα συμβαίνει συνεχώς για τα επόμενα 25 χρόνια! Είμαστε η πρώτη Ενεργειακή Κοινότητα της Χώρας μας που ολοκληρώνει ένα τέτοιο έργο ενεργειακού συμψηφισμού, με ευρεία συμμετοχή μελών και παροχών ρεύματος.

Αυτό το σημαντικό γεγονός – σταθμό στην συνολική πορεία μας, αποφασίσαμε από κοινού με τον Περιφερειάρχη Κύριο Σταύρο Αρναουτάκη, επικεφαλής του επιφανέστερου μέλους μας, που είναι η Περιφέρεια Κρήτης, να το εορτάσουμε όλοι μαζί στο χώρο του κεντρικού, και σημαντικότερου δημόσιου κτηρίου της Κρήτης που ηλεκτροδοτείται ήδη από το πρώτο μας έργο!

Σας προσκαλώ λοιπόν όλους, όλα τα μέλη αλλά και τους φίλους της ΜΙΝΩΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, να τιμήσετε με την παρουσία σας την παραπάνω εκδήλωση, αλλά και να δείξουμε την ενότητά μας για περισσότερη συμμετοχή και δράση, στην ενεργειακή μετάβαση στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας με δημοκρατία και δικαιοσύνη, καθώς και την απόφασή μας να συμμετάσχουμε ενεργά στην αξιοποίηση του ενεργειακού πλούτου του νησιού από το σύνολο των κατοίκων του. Ταυτοχρόνως θα ανακοινωθούν νέες δράσεις και πρωτοβουλίες της Κοινότητάς μας, καθώς και άλλα πολύ σημαντικά νέα.

Η εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 3 Ιουνίου και ώρα 8.30 το βράδυ, στο προαύλιο του κεντρικού κτηρίου της Περιφέρειας Κρήτης που ευρίσκεται στην Πλατεία Ελευθερίας.

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

elΕλληνικά