Νέα

Καλωσορίζουμε το Δήμο Αγίου Νικολάου στην Κοινότητά μας!

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου, με τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 22ης/2/2023 αποφάσισε τη συμμετοχή του επίσημα ως μέλος στη Μινώα Ενεργειακή Κοινότητα, εξέλιξη που μας γεμίζει με ιδιαίτερη ικανοποίηση και πίστη για την προσέγγιση δίκαιης και αειφόρας ανάπτυξης για όλη την Κρήτη, με πυλώνα την ενεργειακή μετάβαση.

Η συνεργασία του Δήμου Αγίου Νικολάου και της Μινώα Ενεργειακής Κοινότητας άρχεται με την υλοποίηση από την Κοινότητά μας της μελέτης ενεργειακής αναβάθμισης για το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Νικολάου, σε επίπεδο τευχών δημοπράτησης, εντελώς δωρεάν για το Δήμο, με τη χρηματοδότηση από το έργο Life Local Ownership of Power (Life LOOP), στο οποίο συμμετέχει η Μινώα Ενεργειακή.

Ευχαριστούμε θερμά το Δήμαρχο κ.κ. Ζερβό, τους Αντιδημάρχους κ.κ. Μαρίνο και Αλεξάκη και το Δημοτικό Συμβούλιο για την ιδιαίτερα τιμητική για εμάς απόφασή του για τη στήριξη της Κοινότητάς μας με τη συμμετοχή του Δήμου, και δεσμευόμαστε για την παροχή κάθε δυνατής υποστήριξης προς την επίτευξη ορθολογικής και αποδοτικής ενεργειακής μετάβασης στον ιστορικό Δήμο της Κρήτης.

elΕλληνικά