Νέα

Αναζητούμε αυτούς που μας αναζητούν

Αναζητήστε και εσείς εμάς που σας αναζητούμε!

Προσπαθούμε να εντοπίζουμε και να επικοινωνούμε με ομάδες πολιτών και επιχειρήσεις, που ενδιαφέρονται για ένα αποκεντρωμένο και συμμετοχικό σύστημα καθαρής ενέργειας.

Πολίτες που πιστεύουν στο δικαίωμα όλων μας, να αξιοποιούμε το φυσικό πλούτο του τόπου μας και ιδίως τον ενεργειακό, με ισότητα και δημοκρατία.

Πολίτες που θεωρούν δικαίωμά τους να ζουν σε ένα καθαρό περιβάλλον και υποχρέωσή τους να το προστατεύουν από κάθε ρύπο, στηρίζοντας την ενεργειακή μετάβαση σε καθαρές μορφές ενέργειας, καθώς έτσι συμμετέχουν στη σωτηρία του Πλανήτη μας, από την καταστροφική κλιματική αλλαγή.

Θέλουμε να συμμετέχουν στην Κοινότητά μας όλοι όσοι και όσες πιστεύουν σε αυτές τις αρχές. Αυτοί αξίζουν και τα μεγάλα ηθικά και οικονομικά οφέλη που πηγάζουν από τη συμμετοχή τους στην ΜΙΝΩΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ!

Σας περιμένουμε λοιπόν! Είμαστε παρόντες για όλους εσάς, που μας αναζητείτε!

Επικοινωνήστε μαζί μας. Πάρτε τηλέφωνο και ρωτήστε μας να σας απαντήσουμε. Στείλετε το email σας για να σας στείλουμε έντυπο ενημερωτικό υλικό, καθώς και αιτήσεις μελών για την εγγραφή σας!

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6977 231617 – 6977 786915 – 6988 025050 – 6977 031305
E-mails: info@minoanenergy.gr – lampis1949@gmail.com – dkatsap@gmail.com – terzakimaria@hotmail.gr – zapostolakis@yahoo.gr – nikchanialakis@yahoo.gr

Facebook: Μινώα Ενεργειακή Κοινότητα – Minoan Energy Community

elΕλληνικά