Νέα

Συμμετοχή του Ελαιουργικού Συνεταιρισμού Ιεράπετρας στη Μινώα Ενεργειακή

ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΝΩΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
Την μεγάλη ικανοποίηση και την χαρά του, καθώς και τις θερμές ευχαριστίες του για την υπέροχη φιλοξενία, εξέφρασε ο Πρόεδρος την Μινώα Ενεργειακή, λέγοντας ότι: η εγγραφή στην Κοινότητά μας αυτού του μεγάλου και καταξιωμένου στην συνείδηση του αγροτικού και παραγωγικού κόσμου συνεταιρισμού, αποτελεί σημαντικό σταθμό στην πορεία της Μινώα Ενεργειακής προς το μέλλον. Η συνεταιριστική ιδέα που διαπνέει και τις δύο δομές, είναι αυτή που οδηγεί σε αυτή την αγαστή και αμοιβαίως επωφελή συνεργασία.
Ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. Μάρκος Αγιαννιωτάκης, εξέφρασε τη χαρά του για την συμμετοχή του συνεταιρισμού στη Μινώα Ενεργειακή, που εκτός των άλλων, θα έχει σαν αποτέλεσμα τη δραστική μείωση του ενεργειακού κόστους του ελαιουργείου, που σήμερα είναι πολύ υψηλό, προς όφελος των μελών του συνεταιρισμού. Ανέφερε επίσης, ότι θα ήταν καλό να εξεταστεί η διεύρυνση της συνεργασίας των δύο θεσμών στο μέλλον, για την αξιοποίηση και άλλων μορφών ΑΠΕ, όπως η βιοενέργεια κ.α, κάτι που έγινε αμέσως αποδεκτό από τον κ. Γιαννόπουλο.
Στην προηγηθείσα συνάντηση και στην ειλικρινή και αναλυτική συζήτηση συμμετείχαν, από την πλευρά της Μινώα Ενεργειακή ο κ. Γεώργιος Βισκαδούρος, Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος, μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών και ειδικός σε θέματα ηλιακής ενέργειας που συνόδευε τον Πρόεδρο, και από την πλευρά του Συνεταιρισμού, εκτός του Προέδρου, ο Αντιπρόεδρος κ. Αντώνης Μπαλοτιάρης , ο Ταμίας κ. Γιάννης Καπαράκης , το μέλος του ΔΣ κ Γιάννης Αγγελάκης, ο Μηχανολόγος μηχανικός και υπεύθυνος τεχνικός ασφάλειας κ. Στέλιος Πετσακουράκης καθώς και η κυρία Ελεάνα Καραντινού, υπεύθυνη της γραμματειακής υποστήριξης του Συνεταιρισμού.
elΕλληνικά