Νέα

Συνεργασία με τη SUPER MARKET ΦΑΙΣΤΟΣ

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε για τη συνεργασία της Μινώα Ενεργειακής με τη μεγάλη αλυσίδα SUPER MARKET ΦΑΙΣΤΟΣ η οποία φιλοξενεί στο διαφημιστικό φυλλάδιο προσφορών της, ολοσέλιδη καταχώρηση για την Κοινότητά μας.

Η καταχώρηση συνοδεύεται από διαγωνισμό με έπαθλο δέκα δωρεάν μερίδες της Μινώα Ενεργειακής, με το νικητή να αναδεικνύεται ύστερα από κλήρωση.

Η ΦΑΙΣΤΟΣ, μια αμιγώς Κρητική αλυσίδα, με τη 40χρονη παρουσία της, το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων στην Κρήτη και τα 2500 μέλη της, μοιράζεται τις ίδιες συνεταιριστικές αξίες με τη Μινώα Ενεργειακή. Η στήριξη της τοπικής κοινωνίας, η επανεπένδυση στον τόπο μας, η υποστήριξη ευπαθών ομάδων και οι περιβαλλοντικές ανησυχίες αποτελούν οδηγό μιας πολλά υποσχόμενης συνεργασίας. Για τη Μινώα Ενεργειακή είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή να έχει ως μέλος της τη SUPER MARKET ΦΑΙΣΤΟΣ.

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη της Κοινότητάς μας για την εμπιστοσύνη και τη συμμετοχή τους σε μια κοινή προσπάθεια να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για ένα πιο βιώσιμο τόπο.

elΕλληνικά