Νέα

Συνέντευξη του Προέδρου της Μινώα Ενεργειακής Χαράλαμπου Γιαννόπουλου στo Κανάλι της Βουλής

Μια ενδιαφέρουσα παρέμβαση στο Κανάλι της Βουλής και την εκπομπή της κας Ματρώνης Δικαιάκου “Κάρτα Μέλους”, είχε το προηγούμενο Σάββατο 08 Οκτωβρίου ο Πρόεδρος της #Μινώα_Ενεργειακής_Κοινότητας, Χαράλαμπος Γιαννόπουλος.

Αντικείμενο της εκπομπής η πορεία των πολιτικών για την ενέργεια και τα έργα ενέργειας με ανθρωπιστικό χαρακτήρα

Αυτήν ακριβώς την ανθρωπιστική διάσταση των έργων της θέλει να τονίσει η Μινώα Ενεργειακή η οποία εκ του καταστατικού της είναι μια Ανοιχτή Κοινότητα. Αυτό σημαίνει ότι κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να γραφτεί μέλος της και να συμμετέχει στην Ενεργειακή Μετάβαση από τα ορυκτά καύσιμα στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Στα πρώτα έργα ενεργειακού συμψηφισμού της Μινώα Ενεργειακής Κοινότητας δόθηκε περισσότερη έμφαση στα πληττόμενα από την ενεργειακή κρίση νοικοκυριά. Τα έργα που σχεδιάζονται για τους επόμενους μήνες είναι σαφώς μεγαλύτερα και μπορούν να καλύψουν, εκτός από νοικοκυριά και τις αυξημένες ενεργειακές ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Κρήτης.

Καλούμε όλους τους πολίτες και τις επιχειρήσεις του νησιού να γραφτούν μέλη της Κοινότητας αποκτώντας ίσα δικαιώματα και πρόσβαση στον ενεργειακό πλούτο του τόπου μας

elΕλληνικά